Stucadoors Prijzen

Voor de topkwaliteit die wij leveren werken we bij WSB Wilms met de scherpste stucadoor prijzen die mogelijk zijn.

Met elk ander stucadoorsbedrijf die dezelfde kwaliteit levert kunnen wij met onze prijzen concurreren.

Een indicatie stucadoor prijzen

Natuurlijk wil iedereen vooraf prijzen weten. Bij stucadoorwerk is dit moeilijk, omdat de prijzen van vrijwel alle werkzaamheden beinvloed worden door diverse factoren ter plaatsen. Een exacte prijs is vaak pas te noemen wanneer de stucadoor zelf ter plaatse de omstandigheden heeft kunnen bekijken. Mocht u een stucadoor offerte aanvragen, stuur dan enkele foto’s mee zodat we beter kunnen beoordelen wat uw uiteindelijke prijs zal zijn.

Wij willen u toch een indicatie geven van de stucadoors prijzen die wij hanteren. Om een indicatie prijs te ontvangen vragen wij u om een stucadoor offerte aan te vragen. Geef in het formulier zo goed mogelijk aan wat voor werkzaamheden er verricht moeten worden. Bij voorbaat voeg er ook enkele foto’s bij zodat wij een zo goed mogelijke indicatie kunnen geven.

Buitengevel isolatie

5,0 score
26 augustus 2020

Geweldige service van de mannen van WSB Wilms. Wij hebben onze buitengevel laten isoleren en ik mag zeggen dat alles netjes is gegaan.

Frans en Riek uit Deurne

stucwerk

5,0 score
26 augustus 2020

Beste Ronny, Bedankt voor het fantastiche werk en zal je altijd aanbevelen. Groet, Alexander Blok

Alexander Blok uit Heelsum

Stucwerk aanbouw

4,0 score
28 augustus 2020

De firma Wilms heeft bij ons de uitbouw gestuct. Zijn we erg tevreden over! Het resultaat ziet er strak uit! Ze werken snel en netjes en prettig contact.

Fam. Lion uit Son

Stucadoor diensten