Stucadoorsbedrijf WSB Wilms contactgegevens

WSB Wilms
Jan van Goyenlaan 190
5702 BG Helmond

T: 06 – 51 19 50 01
E: info@wsbwilms.nl

Topkwaliteit Stucwerk

WSB Wilms is een ervaren, betrouwbaar en erkend stucadoorsbedrijf dat topkwaliteit stucwerk voor binnen en buiten aflevert tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar zijn actief met stuken in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Gemert, Tilburg, Breda, Den Bosch en Venlo.

Ervaren en betrouwbaar stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf WSB WIlms werkt met een aantal zeer ervaren en vakbekwame vaste stucadoor medewerkers die met veel enthousiasme graag bij u aan de slag gaan. Grote aannemersklussen of kleine particulier klussen, wij vinden alles een uitdaging.

Betaalbaar Stucadoorsbedrijf

WSB Wilms staat bekend om zijn ongëevenaarde verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er zijn niet veel andere stucadoorsbedrijven die u dezelfde topkwaliteit kunnen leveren tegen de zeer scherpe prijzen waar wij mee werken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze stucadoor prijzen, aarzel niet en neem gewoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Voor een snelle online offerteaanvraag gaat u naar de pagina stucadoor offerte.

Contactformulier

Buitengevel isolatie

5,0 score
26 augustus 2020

Geweldige service van de mannen van WSB Wilms. Wij hebben onze buitengevel laten isoleren en ik mag zeggen dat alles netjes is gegaan.

Frans en Riek uit Deurne

Mijn muren glad gemaakt

5,0 score
28 augustus 2020

Wanneer je iets laat uitvoeren door een bedrijf is het vaak toch afwachten wat het resultaat zal zijn. Ondanks de vele goede beoordelingen. Toch dit bedrijf ingeschakeld en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Mijn muren zijn weer lekker strak.

Rik uit Helmond

Stucwerk aanbouw

4,0 score
28 augustus 2020

De firma Wilms heeft bij ons de uitbouw gestuct. Zijn we erg tevreden over! Het resultaat ziet er strak uit! Ze werken snel en netjes en prettig contact.

Fam. Lion uit Son

Stucadoor diensten