Stucadoorsbedrijf WSB Wilms contactgegevens

WSB Wilms
Jan van Goyenlaan 190
5702 BG Helmond

T: 06 – 51 19 50 01
E: info@wsbwilms.nl

Topkwaliteit Stucwerk

WSB Wilms is een ervaren, betrouwbaar en erkend stucadoorsbedrijf dat topkwaliteit stucwerk voor binnen en buiten aflevert tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar zijn actief met stuken in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Gemert, Tilburg, Breda, Den Bosch en Venlo.

Ervaren en betrouwbaar stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf WSB WIlms werkt met een aantal zeer ervaren en vakbekwame vaste stucadoor medewerkers die met veel enthousiasme graag bij u aan de slag gaan. Grote aannemersklussen of kleine particulier klussen, wij vinden alles een uitdaging.

Betaalbaar Stucadoorsbedrijf

WSB Wilms staat bekend om zijn ongëevenaarde verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er zijn niet veel andere stucadoorsbedrijven die u dezelfde topkwaliteit kunnen leveren tegen de zeer scherpe prijzen waar wij mee werken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze stucadoor prijzen, aarzel niet en neem gewoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Voor een snelle online offerteaanvraag gaat u naar de pagina stucadoor offerte.

Contactformulier

Muren en plafond van keuken

5,0 score
28 augustus 2020

Deze stukadoors weten precies waar ze mee bezig zijn. Kwaliteit, vakmanschap en uiterst gemotiveerde jongens. Wij zijn heel erg tevreden en raden iedereen aan om dit stukadoorsbedrijf te nemen!

Astrid uit Eindhoven

Muren Stucen

5,0 score
28 augustus 2020

Wij zijn zeer tevreden over dit stukadoorsbedrijf. Snel een offerte ontvangen en alle afspraken zijn zoals afgesproken ook nagekomen.

Richard uit Helmond

Stucwerk aanbouw

4,0 score
28 augustus 2020

De firma Wilms heeft bij ons de uitbouw gestuct. Zijn we erg tevreden over! Het resultaat ziet er strak uit! Ze werken snel en netjes en prettig contact.

Fam. Lion uit Son

Stucadoor diensten