Stucadoorsbedrijf WSB Wilms contactgegevens

WSB Wilms
Jan van Goyenlaan 190
5702 BG Helmond

T: 06 – 51 19 50 01
E: info@wsbwilms.nl

Topkwaliteit Stucwerk

WSB Wilms is een ervaren, betrouwbaar en erkend stucadoorsbedrijf dat topkwaliteit stucwerk voor binnen en buiten aflevert tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar zijn actief met stuken in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Gemert, Tilburg, Breda, Den Bosch en Venlo.

Ervaren en betrouwbaar stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf WSB WIlms werkt met een aantal zeer ervaren en vakbekwame vaste stucadoor medewerkers die met veel enthousiasme graag bij u aan de slag gaan. Grote aannemersklussen of kleine particulier klussen, wij vinden alles een uitdaging.

Betaalbaar Stucadoorsbedrijf

WSB Wilms staat bekend om zijn ongëevenaarde verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er zijn niet veel andere stucadoorsbedrijven die u dezelfde topkwaliteit kunnen leveren tegen de zeer scherpe prijzen waar wij mee werken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze stucadoor prijzen, aarzel niet en neem gewoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Voor een snelle online offerteaanvraag gaat u naar de pagina stucadoor offerte.

Contactformulier

Plafond stucen

5,0 score
26 augustus 2020

Ons plafond laten stucen door Ronnie en zijn collega en we zijn helemaal 100% tevreden met het resultaat. Bedankt!

Johan uit Helmond

Raapwerk

5,0 score
28 augustus 2020

We hadden wat grove muren die gedaan moesten worden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de vriendelijkheid van de stucadoors werd zeer op prijs gesteld! Jongens bedankt!

Hendrik uit Venlo

Behangklaar

5,0 score
26 augustus 2020

Ik heb dit bedrijf mijn muren behangklaar laten maken en ze zijn super strak. het behand zit er inmiddels ook tegen aan en ben heel blij met het werk wat deze jongens geleverd hebben. TOPPIE EN BEDANKT!

Joke uit Asten

Stucadoor diensten